Les dones de Pierre-Auguste Renoir

IMG_6886 (2).JPG

Molt a prop de la facultat on estudiem el Màster de Comunicació Especialitzada s’hi troba la Casa Garriga i Nogués (Carrer Diputació, 250), últimament més coneguda per la seva funció de sala d’exposicions de la Fundació Mapfre.

Fins el dia 8 de gener de 2017, els qui tinguin la possibilitat d’anar-hi podran veure la gran exposició de la temporada: ‹‹Renoir entre dones››. Organitzada per MAPFRE amb la col·laboració científica i els préstecs excepcionals dels museus parisencs de l’Orsay i de l’Orangerie, l’exposició mostra unes seixanta peces, oferint així un recorregut per l’obra pictòrica de l’artista amb les protagonistes del seu singular univers: la seva muller Aline, les seves amants, les seves amigues, les seves models… Un conjunt de dones que han ajudat a la construcció d’un determinat ideal femení occidental. A més, l’espectador també tindrà l’oportunitat d’observar les obres de pintors convidats a la mostra, com ara Picasso, Corot, Cézanne, Van Gogh, Rusiñol i Casas, entre d’altres.

Si encara no hi heu anat i us en moriu de ganes, l’entrada només val 3€ (2€ amb carnet d’estudiant) i es pot reservar fàcilment a través d’Internet a fi d’estalviar les nombroses cues que es formen a la porta. Val molt la pena!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s